EZS Clique

De Clique is de nieuwste en kleinste ‘telg’ in de EZS familie geworden.
Een kleiner zijspan dan de andere, maar wel met met even breed zitgedeelte als de andere 1-persoons zijspannen. De herkenbare lijnen, aangepast aan de huidige trend, maken van de Clique ook een tijdloos en multi-aanbouwbaar zijspan. Geschikt voor zowel de kleine motor en alle scooters, als ook aan het grotere middensegment.

Inmiddels is de Clique volledig in productie genomen. Naast de Harley hierlangs is hij ook al een bijvoorbeeld een Burgman 400 scooter als ook een Honda Sh300i scooter gemonteerd en een Triumph Tiger. Zoals u ziet aan vele motoren past de Clique !

Wij hopen u ter zijner tijd van meer foto’s te kunnen voorzien. De Clique is een basis model waardoor er vele opties mogelijk zijn. Denk hierbij aan verlichting, spatbord en wielen is er veel mogelijk.

De opzet van de Clique is dus dat een basis zijspan wordt gekocht die direct met vele opties is uit te rusten. Maar dit zal geen ‘must’ zijn. Ook later kunnen de diverse opties nog gemakkelijk aangeschaft en gemonteerd worden. Zo wordt eigenlijk een soort ‘concept’ zijspan gekocht.