Motor banden

Ook voor motorbanden bent u bij DCA Motorcycles aan het juiste adres.
Wij kunnen alle merken banden leveren, sommige uit voorraad, anderen met 1 werkdag levertijd.
Onze werkplaats is voorzien van een banden de-montage en balanceer machine waarmee wij alle wielen kunnen balanceren, ook de niet gelagerde enkelzijdige gemonteerde wielen.
Wij controleren altijd de lagers, en wij balanceren indien mogelijk altijd dynamisch. Statisch balanceren alleen als het niet anders kan.

Wij hebben geen bandenprijzen online staan ivm de dagprijzen en het werk dat dit kost om actueel te houden. Wel zijn we zeer concurrerend geprijsd, en wij leveren alleen banden geleverd door gerenommeerde merken/importeurs. Wij werken niet met overjarige banden waarvan de opslag dubieus is. voor een prijsopvraag neem contact met ons op.

Wilt u toch zelf aangeleverde banden gemonteerd hebben, dit kan tegen meerprijs bij ons ook.

Voor de actuele montage prijzen kijkt u bij : werkplaats

Wij repareren geen motorbanden, niet vanuit economisch oogpunt maar vanwege de veiligheid.
Een prop of paraplu is sowieso altijd een noodreparatie. Maar ook bij een reparatie van binnenuit kan het karkas ( de staalconstructie IN het rubber) in de band beschadigd zijn, of op termijn verder beschadigen. Omdat dit niet te garanderen is, en je maar 2 wielen hebt. is een reparatie voor motorband uitgesloten. Vervanging is de enige veilig oplossing.