Over DCA Motorcycles

DCA Motorcycles is alweer meer dan 17 jaar actief op dezelfde locatie aan de Binnendijk 6 te Helmond

Na 7 Jaar voornamelijk gericht op custombouw en Airbrush werd het tijd voor de volgende stap.
Daarom is Dennis Customs & Airbrush is begin 2012 omgedoopt tot DCA Motorcycles.

Nog steeds zwaait Dennis hier de scepter. Samen met de naamswijziging is in 2012 is ook de showroom geopend en de werkplaats fors uitgebreid. De werkplaats is in de loop der jaren namelijk uitgebreid van 1 spuitcabine en 1 hefbrug naar 8 hefbruggen 2 spuit cabines en aparte werkruimtes voor specifieke doeleinden zoals draai en freeswerkzaamheden, polyester fabricage & schuren. Ook is iedere werkplek voorzien van een complete gereedschap set in zowel metrisch en Engels. Ook hebben wij met TEXA de uitleesapparatuur voor de meest moderne motoren.

Naast de aanbouw en ombouw van bestaande zijspancombinaties en import van onder andere DeDôme en dealer schappen van EML LAK hebben wij 2020 de zijspan fabrikant EZS overgenomen en produceren wij deze volledig in eigen huis.

Wij zijn zelf fervent motorrijder en wij zijn niet merk of model gebonden.
Dit is ook wel merkbaar aan de eigen motoren welke wij rijden, dit zijn onder andere een BMW K1100LT, Buell XB12SS, Honda Goldwing GL1200, Goldwing GL1500 en de Goldwing Gl1800, Harley-Davidson Dyna Low Rider, Harley-Davidson WLA, Suzuki Intruder, Yamaha Dragstar en Yamaha XT660Z Tenere.
En we rijden het allemaal zelf en altijd met plezier !

Reis door India en Nepal in 2022